Banner
| Algemene Informatie | Bonussen & BR | Inschrijven | Uurrooster | Deelnemers | Verdeling prijzengeld | Sponsors | Routebeschrijving
English    Français    Nederlands
Algemene Informatie & Laatste richtlijnen

Op zaterdag 5 augustus 2017zal Atletiek club Lyra de 15° editie van de ‘Memorial Jos Verstockt’ organiseren.

De jaarlijkse "Athletic Classic" meeting met minimum €4500 aan geldprijzen.


Bekijk hier de uitslagen en de livestream van onze vorige editie. Live results 2016       Livestream 2016

 

Algemene info

Deze Open meeting gaat door in het ‘Netestadion’, Aarschotsesteenweg 2 te 2500 Lier. De atletiekpiste is in 2014 volledig gerenoveerd met een nieuwe Herculan SR Olympic toplaag.

De ‘Memorial Jos Verstockt’, ter ere van de ex-secretaris en trainer, is stilaan uitgegroeid tot één van de hoogstaande Open Meetings en mocht zich met om en bij de 950 prestaties de laatste jaren rekenen bij de betere meetings in ons land.
Daarom werd er besloten om deze meeting vanaf 2009 het label van ‘B-meeting’, wat in 2016 een 'Athletic Classic', werd toe te kennen. Dit leidt zonder meer tot een nog meer kwalitatieve organisatie en zal de spankracht zonder meer verhogen van de aangeboden disciplines.
In dit kader bieden wij dan ook een geldprijzenpot van minstens €4500 aan, gaande van €10 tot €100 per atleet of ploeg en afhankelijk van de geleverde prestatie en plaats.

Ook worden bonussen voorzien voor een prestatie die beter is dan de 10° beste prestatie uit het VAL-jaarboek van 2016. Bovendien wordt een Belgisch record beloond met een extra premie.

We organiseren ook een voor-, hoofd- en naprogramma met een uitgebreide keuze aan proeven.
Ook G-atleten en jeugdatleten kunnen deelnemen aan specifieke proeven.

Wat echter zeker zijn belang heeft, zijn de uitstekende kwalitatieve organisaties die we reeds enkele jaren bieden aan de atleten en de toeschouwers.We zorgen dit jaar onderandere ook weer voor een livestream.
Diverse kampioenschappen werden ons reeds toegewezen en het is dan ook de bedoeling deze meeting te laten uitgroeien tot één van de betere meetings in ons land. Deze wedstrijd is een ideale meeting voor de atleten die in voorbereiding zijn voor een nationaal en internationaal Kampioenschap en zeker ook voor de atleten die nog een kwalificatie moeten afdwingen hiervoor. Er zullen dan ook hazen ingezet worden op verschillende proeven.

Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen wordt er gewerkt met voorinschrijvingen.
De voorinschrijvingen zijn financieel voordeliger en laten ons toe, op basis van de opgegeven tijden, evenwichtige en spannende reeksen samen te stellen.

De voorinschrijvingen zijn verplicht indien je een plaats zou willen verwerven in de loopnummers van het hoofdprogramma.