IMG_2639 - kopie IMG_2689Op deze weinig hoogstaande IFAM-indoormeeting traden 8 Lyrianen aan. Mathias, die nog in de opbouwfase zit, sprong bij ver naar 7m31 en wist daarmee de beste Belgische prestatie op te tekenen... Aurelie werd ook beste Belgische, maar was absoluut niet tevreden over haar prestatie. Helena T. was dit dan weer wel, want met een sprong van 5m44 beef ze slechts 9 cm onder haar beste en mocht het podium op als 2°. Ook bij de andere disciplines werden er geen PR's meer neergezet. Michele kwam uit op de 800m en Elise, Jan, Jolan en Stefan bleven iets onder hun beste. Deze internationale meeting bracht zowel voor onze atleten als de meeste deelnemers niet wat ze ervan verwacht hadden. Bij het BK 4X200m snelde de 'gelegenheidsploeg' met Elise, Ella, Cato en Helena naar een tijd van 1'49"29, waarmee ze midden in het pak eindigden... Op naar de volgende...