P1300935P1300940P1300921Deze Cross-cup stond in het teken van het Vlaams Kampioenschap veldlopen en Belgisch Kampioenschap voor de atleten met beperking. Scholiere Femke had er duidelijk zin in en wilde absoluut de 'misstap' van vorige week op het PK wegwissen. En ze hield zich aan haar belofte want ze duldde niemand voor haar, waarmee onze topsportschoolstudente de Vlaamse titel voor het 2° jaar op rij binnenhaalde als eerstejaars. Ook Michael liep een sterke wedstrijd bij de seniores. Ondanks het minder geliefde crossparcours, liep hij naar een knappe 9° plaats met de ganse Belgische top present. Hij werd wel 3° Vlaamse Belofte, waarmee hij ook het podium op mocht. Bij de atleten met beperking hadden we dan weer een overgelukkige Nathalie L., die slechts 1 deelneemster voor zich moest dulden en mooi Belgisch zilver mocht omhangen. Verder zagen we ook nog sterke prestaties en top-10 plaatsen voor de miniemen Yali als 6°, Mila en Leni als 9° en 10° en Nicolai die zijn furieuse start bekocht met een toch nog knappe 10° plaats in een zeer sterk deelnemersveld. Ook Bloeme P. bouwde haar cross verstandig op en finishte uiteindelijk als 9° eerstejaarsjunior. Verder zetten ook benjamin Chiel P. (plaats onbekend wegens niet vermeld in uitslag... spijtig...) , Siska (28°/39), pupillen Fleur (12°/39), Tess (27°/39) , Benjamin (16°/65), miniem Thomas (24°/37) en senior Olivier VH (24°/44) hun beste beentje voor. Maar ook de overige G-atleten Jeff, Joke, Jens, Joni, Hannes en Geert mochten terecht fier huiswaarts keren. Knap werk, Lyrianen!