Eindhoven_BK_42K_0876Op deze 4° Natuurloop konden we bij een vroeg 'lentezonnetje' rekenen op de deelname van liefst 833 deelnemers (met zelfs 362 aankomsten op de 25 Km!), hetgeen ons voorlopig eindtotaal van deze 14° editie brengt op 3617 joggers of ongeveer 900 gemiddeld... prachtig! Ook onze Lyrianen schitterden op alle afstanden. Bij de 10 Km liep Olivier VH een zeer sterke wedstrijd en finishte in een schitterende 31'30" waarmee hij slechts 10" boven het parcoursrecord van Kristof N. bleef. Op diezelfde afstand zagen we een sterke An C., die als 2° dame finishte in een knappe 38'32" (Cfr vorig jaar zette ze 38'55" neer...). Bij de kortste afstand van 5 Km stond er geen maat op onze provinciale veldloopkampioene en minieme Yali H. bij de dames. Ze finishte net boven de 20' in 20'13". Bij de langste afstand van 25 Km won onze Belgische marathonkampioene Els R. daags voor haar verjaardag met sprekend gemak in 1u38'33", een mooie tijd ondanks een fikse verkoudheid. Ook Bart L. liet zijn talent zien en finishte knap als 4° in 1u30'08". Verder waren er nog heel wat Lyrianen in actie, maar iedereen vermelden is onmogelijk. Lyrianen, jullie waren alweer groots, maar zeker ook alle medewerkers die de deelnemers alweer met de glimlach op hun wenken bedienden... Op naar zondag 26 maart 2017 voor de GROTE FINALE met de 3° Marathon van Lier, tevens Vlaams en Provinciaal Kampioenschap, de aflossingsmarathon met 3, de kidsrun, de 5 Km of de 10 Miles... voor elk wat wils... MASSAAL inschrijven dus !!!