7-05-2017 – Brussel – Lars en Simon met succes aan het werk in het grote Koning Boudewijn stadion!

Ook een belevenis om eens een meeting mee te doen in het Boudewijnstadion dacht Lars. Hier stond hij 2 maal op het podium en dit bij de 60H met een nieuwe besttijd van 13.16" meteen een verbetering van 7 honderdsten en ook bij het hoogspringen waar hij eveneens naar een record hoogte van 1.21m sprong en zodus 2 maal op het laagste schavotje van het podium mocht plaats nemen. Bij de 60m is er geen uitslag wegens technisch defect en bij de 1000m liet Lars nog 3'45"4  hand gestopte tijd opmeten en spijtig genoeg zal deze mooie tijd niet gehomologeerd worden. KEI GOE gedaan Lars! Simon die al wat meer ervaring in de benen heeft liep een schitterende 110H in een even schitterende nieuwe PR tijd van 14.41" en verbeterde zich met maar liefst 0.37". Goe bezig Simon!