05-07-2017- Merksem – Heel wat blije gezichten en massa PR’s op openingswedstrijd Antwerps Jeugdcriterium!

Op deze kille openingsmeeting van het Antwerps Jeugdcriterium fleurden onze atleten op aan de vele mooie en leuke prestaties. De aflossingen zorgden meteen voor kippenvel, want alle aanwezige miniemen haalden het podium. Imer, Olivia, Lies en Lena werden knap 3°. Bij de jongens was het nog straffer, want de ploegen van de BVV werden dooreengehusseld en met succes, want we bleken de 2 sterkste teams bij elkaar te hebben met Glenn, Jitse, Bjarne en Jarne in de ene en Siemen, Tibo, Artuur en Lars in de andere ploeg. Ook voor benjamin en nieuwkomer Jitse B. kon zijn dag niet meer stuk met zijn eerste gouden plak in een gemengd ploeg. Ook Laura en Rozanne vielen dezelfde eer te beurt bij de meisjes. Individueel vielen volgende prestaties op... Benjamin Laura liep zowel op de 60m als de 600m een PR. Pupil Phoebe en Mia verbeterden hun spurt. Emile had er ook zin in en deed een hap van zijn PR op de spurt en bij de horden. Mats V. werd dan weer knap 3° van de 41 pupillen met een PR van 3m81 ver. Bij de miniemen verbeterden Lena haar 150m. Ook Olivia heeft haar draai gevonden met een PR op de 150m en ver. Bij de jongens waren er PR's op de 150m voor Jarne, Glenn, Jitse en Siemen, die met een super 20"02 knap brons pakte. Bij de 1000m liep Tibo naar brons en verbeterde zijn tijd met 4"14 naar 3'13"83. Bij de horden zagen we 3 PR's voor Glenn (-0"43), Bjarne (-0"11) en Artuur, die met een verbetering van 0"45 naar zilver snelde, terwijl Siemen bij zijn eerste hordenoptreden brons pakte. Lars verbeterde zijn hoog met 5cm. Bij speer werd Glenn knap 2° met een PR van 31m35. Ook Artuur en Siemen scherpten hun werprecord aan. Heel wat blije gezichten keerden terug huiswaarts en zullen er ongetwijfeld volgend weekend bij onze organisatie van het Antwerps Jeugdcriterium graag opnieuw bij zijn !!! Proficiat, Lyrianen!