Om onze toekomstige organisaties van de nodige uitstraling te kunnen blijven voorzien, en dit zonder personen te zwaar te moeten belasten, is AC Lyra op zoek naar extra helpers voor een aantal specifiekere taken. Het betreft:

  • Opzetten/afbreken geluidsinstallatie: kabels leggen, boxen/materiaal aansluiten en testen (al het materiaal is beschikbaar) - ca. 3-4 uur werk voor opzetten + ca. 2 uur voor afbraak (kost minder tijd indien 2 mensen dit samen kunnen doen)

  • Materiaal opruimen/wegbergen na meetings: na meetings dient er op het einde nog het nodige materiaal opgeruimd te worden en op zijn plaats gelegd te worden. Ook partytenten of sporadisch een grotere tent dient nog afgebroken/opgeruimd te worden. Hiervoor zouden we graag een team met nieuwe krachten willen hebben zodat de medewerkers van de dagploeg even uit kunnen rusten
Heb jij interesse in één van deze taken (individueel of met meerdere personen), aarzel dan zeker niet om  Simon Chovau (voorzitter) of Jean Vanherck (meeting planner) te contacteren.