10-06-2017 – Huizingen – Flanders Cup – Aurelie alweer beste polsstokspringster, Femke scherpt 1500m clubrecord aan…

Op deze Flanders Cup meeting te Huizingen wist Aurelie alweer de zege te pakken bij het polsstokspringen. Na haar opener op 3m91, overschreed ze de lat op 4m06 en zocht daarna met Melanie V. 4m21 op, waarin ze weliswaar niet slaagde maar toch de zege pakte. Femke V., onze topsportatlete, schitterde dan weer op de 1500m, waar ze alweer (voor de 2° week op rij) haar clubrecord aanscherpte naar 4'37"15 of 2"80 sneller als vorige week en 5° beste Belgische scholierenprestatie van dit jaar. Voor Simon zaten de omstandigheden zeker niet mee, want de wind blies fel in het nadeel bij de horden. Niettemin zette hij, ondanks deze mindere omstandigheden, nog een mooie 14"26 neer. Wij duimen voor hem op het einde van de maand in Lokeren en het prestigueuze 'Juniorengala' van Mannheim. Bij de werpnummers was Pieter alweer trouw op post. Hij kogelde naar 14m07 en werd 5°. Bij de discus moest hij tevreden zijn met 37m45.