17-06-2017 – Booischot – Lyrianen leggen geslaagde laatste test af voor het PK…!

  Midden de examens (en dat zagen we duidelijk aan de opkomst van onze roodwitten…) trokken toch nog 21 Lyrianen naar Booischot. Laura DB was het enige benjamin meisje dat deelnam en presteerde in de buurt van haar PR’s. Bij de pupillen verbeterden Mats en Zlatko bij ver, evenaarde Axl zijn hoog en Lars DH verbeterde samen met Mats en Zlatko zijn beste 3x600m-tijd. Bij de meisjes-pupillen verbeterde Tess haar hockey, sprong Fleur 3 cm hoger dan ooit naar 1m20 en verbeterde haar horden naar 13”14. Kaatje bleef 1 cm onder haar hoogterecord. Bij de miniemen was Artuur in sterke doen, want hij veroverde 2x goud op de Horden en met een PR van 4m60 bij ver, waar Jitse knap 3° werd. Bjarne H. verbeterde alweer zijn horden en werd mooi 4° in totaal en 2° eerstejaars. Ook Thomas verbeterde zijn horden om daarna nog met Jarne en Tibo naar zilver te lopen op de 3X600m. Bij de meisjes verbeterde Emme als 3° in totaal haar besttijd op de 150m met bijna 4 tienden naar 21”12. Ook Mila pitste er bijna 2 tienden af naar 21”54. Olivia werd knap 2° met de kogel met 9m30, waar ook Lena haar beste worp neerzette. Sam liet een staaltje van haar springtalent zien door zilver te pakken met 4m68 (PR+1cm). Emme werd hier knap 4° met een PR van 4m36. Bij de 3X600m haalden de meisjes zelfs met 2 ploegen het podium. Charlotte, Leni en Mila werden mooi 2°, Yali, Emme en Fien S finishten als 3°. Eerstejaars Lena, Olivia en Sam verbeterden ook hun besttijden op deze aflossing en werden mooi 6° van de 14 ploegen. Wij zijn klaar voor het PK van volgende week en kijken er reeds naar uit. Gefeliciteerd meisjes en jongens!