18-06-2017 – Ninove – BK Masters – Jean brengt een bronzen medaille en 2 verbeterde clubrecords mee naar huis vanuit Ninove!

Het was een warme dag en het beloofde hektisch te worden omdat het uurrooster van het speer veranderd was en nu een half uur vroeger doorging dan het verspringen waar deze normaal een uur na het verspringen gepland was. Na 3 worpen bij het speerwerpen en ondertussen al 2 sprongen gedaan te hebben bij het verspringen, hield ik het speerwerpen voor bekeken maar mocht ik toch 27.67m noteren, een verbetering van mijn eigen CR bij de M60 met 2m04. Bij het verspringen was het voortdurend haasje over voor de 2de plaats en moest ik uiteindelijk met 2cm verschil de duimen leggen. Maar met de bronzen medaille was ik best tevreden omdat ik mijn eigen cr met 7cm kon verbeteren naar 3m90, wetende dat ik de plank niet geraakt had. Dus nu op naar de 4m!