05-08-2017 – Athletic Classic Meeting AC Lyra – Achtergelaten uitrusting – Live results & stream!

Wij danken de 711 atleten van liefst 25 verschillende nationaliteiten die zorgden voor zo'n 1066 prestaties op deze supergeslaagde 15° Memorial Jos Verstockt. Ook de juryleden en talrijke medewerkers zorgden voor een vlekkeloos verloop. Geniet na van de prachtige livestream. Link naar de Live stream. Link naar de Live results. Bovendien werden volgende uitrustingsstukken achtergelaten: Blauw T-Shirt Adidas maat S, trainingsvest Kalenji 12 jaar zwart-paars, zwarte regenvestbuidel, blauw spikezakje Joma met zwargele spikes, Rode T-Shirt Topsport Lebbeke maat M, Blauwe trainingsvest XL Karimor run, zwarte T-Shirt Kiomi maat S, zwarte trainingsbroek lang model. Terug te bekomen na mail naar lyra@val.be.