05-08-2017 – Athletic Classic Lier – Naast feilloze organisatie ook sterke prestaties van onze roodwitten!

Zo'n kleine honderd Lyrianen kwamen in actie bij onze Internationale meeting, gekruid met topprestaties van buitenlanders en Belgen in een gezonde mix. Bij de jeugd vielen de sterke prestaties op van pupil Lars DH met 2 PR's. Bij de miniemen spurtten Charlotte, Tibo en Artuur sneller dan ooit en waren Lola, Artuur, Siemen en Glenn nooit beter op de 150 Horden. Imer verbeterde met haar speer. Bij de cadetten zette Svelte een PR neer bij de horden, sprong Jul naar een selectie voor KVV hoog, verbeterde Pieter bij hoog en Wout en Timo bij ver. Scholiere Jitse verbeterde haar ver als 2° naar 5m47 en Jens verbeterde zijn discus en 400m. Femke liep haar beste 800m als 5° van de B-reeks. Helena, Jari en Mathias waren primus in het verspringen. Suzie hamerde naar een 2° plaats. Jolan verbeterde zijn spurt. Elise werd knap 3° in de A-reeks van de 200m. Jarne zette zijn beste 200m neer, terwijl ook Cedric en Stan hun beste 800m lieten noteren. Michael werd knap 1° Belg op de 1500m en Aurelie was de 3° beste polsstokspringster. Bij de 4X100m waren Jan, Willem, Mathias en Joris duidelijk de beste in 42"15. Verder lieten onze G-atleten nog heel wat PR's noteren en waren zeker de kampioenen bij het aantal deelnemers. Het was genieten !!!