10-11-2017- Sportstage Herentals – Een mega ” spel zonder grenzen ” gevolgd door een heuse pyjamaparty zorgen voor een zeer geslaagde opener van ons sportkamp !!!

Nadat iedereen zijn koffers had uitgepakt en de mama's en papa's de bedden hadden opgemaakt vlogen we der meteen in. Vanavond stond immers een mega "spel zonder grenzen" op het programma dat Dirk en Laurent hadden bedacht en uitgewerkt. De atleten van klein tot groot werden in 10 groepen verdeeld waarbij de oudsten de teamkapiteins waren en het tegen elkaar opnamen. Naarmate de proeven vorderen steeg de spanning en de onderlinge competitie. Voor het tweede jaar op rij werd het team van Lindert Lemouche (manchester city) tot winnaar gekroond, op de voet gevolgd door het team van Senne Segers (Barcelona) en Matthias Broothaerts ( Napoli). De avond werd afgesloten met een heuse pyjamaparty waar de trainers de mooiste pyjama nomineerden. ( De winnaar wordt zondag bekend gemaakt). Daarna werd het bedtijd en vielen de oogjes al heel snel dicht. Morgen staat er weer een dag boordevol sport en fun op het programma om af te sluiten met " lyra's got talent". Wie wil meegenieten mag gerust komen meegenieten... Tot morgen !!!