11-11-2017- Duatlon, bosspel en supergeslaagd Free-podium maken er alweer een zeer geslaagde 2° teamdag van.

Na een kattenwasje vanochtend en een lekker ontbijt zat de sfeer er weer onmiddellijk in. Coach Anneke maakte een stevige en zeer energieke ochtendgym sessie die door klein en groot gesmaakt werd. In de voormiddag zochten we de meest slijke lyriaan tijdens en na het mountainbiken. De pupillen en miniemen trokken het bos in en kregen een heuse duatlon voorgeschoteld. Dit terwijl de benjamins in 2 teams werden verdeeld en allerhande proeven ( van sjoelbakken tot touwtrekken en baseball) kregen voorgeschoteld. Na 2 uur sporten was het team Karine dat het haalde van team Ilse. Na de middag trokken we terug het bos in voor een mega stratego bosspel. Hier werden enkele atleten genomineerd voor de prijs van kilometervreter. Het bruine team van coachen Anneke en Gery behaalden hier de overwinning. Omstreeks 16.00u keerden we terug naar het hotel want ondertussen begon de plankenkoorts al wat te stijgen. Voor het avondeten werd er nog lustig gerepeteerd en nu zitten we allemaal klaar voor onze eigenste lyra 's got talent. En talent... dat zit er zeker tussen. Nooit eerder kregen we zo'n kwalitatief hoogstaand Free-podium op de planken. We kregen danstalent van de bovenste plank, topchoreografie met lichteffecten, ludieke 'Blinde date'-sketch, muzikaal live-gitaartalent, een komische en inventieve prachtvertolking van het 'Zwanemeer', ambiancemaker met onze 'soumo-worstelaars', enz... voorgeschoteld, waarbij de zaal meer dan eens uit de bol ging... Uiteindelijk werd iedereen met een nominatie beloond en ging de beker van het publiek naar de cadetten meisjes en de wisselbeker van de jury naar de miniemen meisjes, beiden in een sublieme 'lichtchoreografie'. Het was alweer genieten van het begin tot het einde ! Knap zo!