25-11-2017 – Hoboken, indoor – Heel wat PR’s moeten eraan geloven…!

Bij één van de eerste indoorwedstrijden tekenden enkele Lyrianen present en lieten meteen zien dat ze alweer een stap vooruit gezet hebben. Bij de jongsten liep Laura DB met een PR van 10"80 naar de 3° tijd op de 60m. Ook kogelde ze beter dan ooit naar 5m39 en 2° plaats. Bij hoog werd ze 2° en won het verspringen. Pupil Lars H. spurtte dan weer naar een PR op de 60m. Bij de miniemen liep broer Bjarne naar een knap PR op de 60m (-0.53").  en sprong samen met Emile DB naar een PR bij ver. Sam DV was ook in zeer sterke doen. Ze was de beste van de 31 verspringers met een PR van 4m68, op slechts 5 cm van het CR van trainster Liesbeth VL. Ook op de Horden deed ze er meer dan een halve seconde af naar 10"35. Bij de cadetten werd Lola 3° bij hoog met 1m50, zelfde ereplaats voor Jul DM die 1m60 overschreed. Ook Gilles en Ralph DB zetten hu beste beentje voor. Bij de scholieren zette nieuwkomer Sander M. meteen een PR neer op de 60m van 7"68 , sprong naar 1m65 en kogelde naar een zege met 12m59, goede voortekenen voor zijn meerkamp. Arne sprong naar zilver bij hoog met 1m75. Amelie was dan weer de beste verspringster met 5m17 en kogelde met een PR van 0m94 naar 8m74. Aline liet deze meeting ook kaderen in haar meerkampvoorbereiding met ver en kogel. Jens VD beperkte zich tot een PR bij kogel met 10m93. Juniore Hanne tot slot proefde van ver en kogel. Mooie resultaten va deze geslaagde indoor-opener!