26-11-2017- Arendonk, veldloop – zeges voor Jolien, Wout en An !

Op deze veldloop te Arendonk merkten we 5 Lyrianen op. Zoals eerder dit seizoen in Bonheiden en Duffel gaf Jolien het goede voorbeeld als kangoeroe en was alweer de beste en jongste Lyra-atlete. Een tijdje later was ze wel een beetje jaloers op haar benjamin-broertje Wout, want na zijn 4° plaats in Mechelen en podium in Duffel kon hij zijn eerste crosszege laten optekenen en een mooie medaille en bijhorende knuffel op het podium kreeg. Hij bleef 2 plaatselijke atleetjes vooraf. Ook benjamin Laura DB is aan eens sterk winterseizoen bezig, want na haar 4° plaats in Bonheiden en 3° in Duffel, kwam ze nu luttele 3" tekort voor het podium. Bij de masters dames was het dan alweer juichen voor An, die haar zege van Bonheiden nog eens overdeed. Sterke prestatie als u weet dat ze met alle seniores en juniores samenliep en hier knap 3° werd overall. Haar wederhelft Bart trok ook nog eens de spikes aan na lang blessureleed en werd verdienstelijk 17° master op 39 deelnemers. Mooie resultaten van ons Lyra-kwintet!