01-12-2017 – Massale opkomst voor geslaagd Sinterklaasfeest !

Zo'n 250 Lyrianen zorgden voor een massale opkomst bij ons jaarlijks Sinterklaasfeest. De goedheilige Man had aangekondigd dat hij op vrijdag 01-12 zou langskomen tijdens de training en hij hield woord. Omstreeks 19.00 uur stormden zo'n 250 Lyrianen naar de toegangspoort van de piste om de Sint en zijn 'Sportpieten' een warm welkom te geven. Eerst toonden de jongste Kangoeroes hun talent en Amelie en Kasper lieten de 'klungelachtige' sportpieten zelfs ver achter zich bij het leuke loop, spring- en werpparcours op de piste. Daarna verwelkomde de Sint alle groepjes atleten apart met de gebruikelijke groepsfoto's. Er werd gezongen voor de jarige Kjersti, de Sint reikte een medaille uit aan Kangoeroe Jolien en riep enkele atleetjes naar voor die zich zowel sportief als tijdens het sportkamp positief lieten opmerken... Hierbij werden Laura met de mooiste glimlach, Khady als 'stilste kamer', Nour en Ward als pechvogels, Thor als 'mister sympatico' en Lena en Thomas als 'Miss en Mister Sportkamp' betrokken. Ook Mame Thako werd geprezen voor haar 'properste kamer' (cfr... blijkbaar alleen op het Sportkamp :(... ) en de Sint grapte met Kaatje over haar 'mooiste pyjama'... Bij de G-atleten kreeg Geert een verjaardagsliedje aangeboden en werd Nick geprezen voor zijn mooie artikel in de Streekkrant... Ook de 'werpers' werden de 'les gespeld' en de cadetten kregen hun wisselbeker en medaille voor het Freepodium van het Sportkamp... De trainers en (feest)bestuurders wuifden de Sint tot slot uit met sinterklaasliedjes die ze uit volle borst naar voor brachten... Iedereen kreeg wat lekkers toegestopt door de bedrijvige en leuke Zwarte Pieten.. Kortom... alweer Lyra-sfeer ten top en dat hebben de Sint en zijn Sportpieten ook opgemerkt... Benieuwd of de 'schoentjes' bij iedereen gevuld zullen worden, maar troost jullie... de Sint liet horen dat er bij AC Lyra allemaal zeer brave en beleefde kinderen, trainers en bestuurders zijn... We kijken ernaar uit, jullie toch ook... !!! PS: Hij beloofde ook de prijzen uit te reiken op de cross van Boechout nu zondag... dus ALLEN DAARHEEN !!! Bekijk de talrijke foto's en videofilmpjes van clubfotograaf David via de link, waarvoor dank !!!