2-12-2017 – Heusden-Zolder – Ondanks de examenperiode waren er toch enkele atleten present met als uitschieter Lars die 3 beste indoor prestaties neerzette!

Wegens het slechtere weer namen we de moeite om naar de indoormeeting te trekken in de Golazo Arena te Heusden. Dit vooral als extra training voor de cadetten om zo de puntjes op de "i" te zetten en voor de jongeren als aanloop op het komend pk indoor. Sam beet de spits af op de 60H en klokte na 10.48" af ondanks een matige start. Lars daarentegen stond even later zijn mannetje tegen de uit de kluiten gewassen miniemen en wist zijn indoor pr op de horden te verbeteren naar 12.38", wat 0.43" beter was dan ooit! Ook zijn 60m record moest eraan geloven en met een verbetering van 0.35" staat dit nu op 9.62". Ook Axel stak zijn beste beentje voor en gecoacht door zus Sam durfde hij het aan om voor de 1ste maal uit startblok te vertrekken en te finishen na 10.49". Emme stond even later aan de start nadat ze eerst met 4m21 in het midden van het pak eindigde bij het verspringen en haar aanloop optimaliseerde. Haar start was matig maar na een flinke remonte tikte ze toch nog af na 8.89" en bleef hiermee slechts èèn honderdste boven haar pr. Jitse evenaarde mooi zijn pr van 8.73"over deze 60m maar wist even later wel zijn ver indoor record naar 4m69 te verbeteren om zo te eindigen als 2de van al de deelnemers! Bij de miniemen werkten de meisjes en jongens tezamen hun hoog spring competitie af. Lars wist zijn indoor record naar 1m25 te brengen en kon hiermee zijn wedstrijd mooi afsluiten met 3 persoonlijke best prestaties! Ook Sam kon haar hoogste sprong ooit verbeteren en werd knap 3de met haar nieuw 1m50 record en zo kunnen onze jongste atleten gerust uitzien naar het komend pk indoor kampioenschap! KEI GOE gedaan van onze atleten en hopelijk lukt het leren ook zo!