Zo'n 130 Lyrianen waren op de afspraak voor het Sportkamp 2018 in Herentals. Nadat iedereen zijn intrek had genomen op vrijdagavond kregen de jongsten een kennismakingsnachtspel met dierengeluiden en een quiz. De cadetten kregen ook een kennismakingsspel met 'doe-opdrachten' en de oudste atleten genoten van een heuse dropping. Zaterdag stond de dag vol van activiteiten met 'teammeerkamp' en 'bos-stratego' voor de jeugd en trainingssessies voor de iets oudere atleten. Het traditionele freepodium werd afgesloten met een 'nieuwigheid' met 'AC Lyra zingt en danst', waarbij IEDEREEN uit te bol ging met het meezingen en meedansen op heel wat bekende en populaire songs onder 'karaoke-vorm'.... van een supergeslaagde en teambevorderende nieuwigheid gesproken !!! De miniemen-meisjes, Fleur, Mame Takho en Mia kregen de trofee voor beste act op het Freepodium en de publieksprijs ging naar de komische en zeer gesmaakte opvoering van de 'Lyra-voice' door de 'Lyra-vips' met Senne als presentator en de komisch-kritisch jury met de Westvlaamse Elise, den Hollander Christian en de 'nieuw ingewijden' Sien en Elle. Er werd gedanst en gezongen tot laat in de avond... Zondag sloten we af met een bezoekje aan Hydrodoe met de jongsten, squash en honkbal voor de miniemen en cadetten, een zweminstuif voor de jongsten en G-atleten, schaatsen voor de cadetten en nog wat trainingsmomenten voor de oudere atleten. Omstreeks 16.30 uur sloten we in aanwezigheid van de ouders af met de traditionele bedankingen voor de begeleiding, de uitreiking van de prijzen van de challenge 'Wanted' waar Kato VV en Kobe E. uitgeroepen werden tot 'Miss' en 'Mister Sportkamp 2018'. Daarna keerde iedereen met heel wat verhalen terug huiswaarts en kijken we al uit naar de editie van volgend jaar, die een driedaagse zal worden !!! Bedankt aan IEDEREEN die zijn bijdrage leverde voor dit unieke en supergeslaagde weekend !!! Je kan nagenieten met de foto's als 'link'...