Terwijl heel wat Lyrianen op sportkamp trokken naar Herentals, trokken toch nog 13 Lyrianen het veld in te Mechelen om onze kleuren te verdedigen. Bij de jeugd was er een heel grote opkomst met zo'n 50 à 60 atleten per reeks, maar dat kon onze roodwitten niet deren. Meer zelfs want Jolien zette de toon door voor de 2° keer op rij de zege te pakken bij de benjamins met 50 andere atleten in haar zog. Bij de jongens miste broer Wout voor de 2° maal op rij nipt het podium als 4° en liep Jarne L. naar een knappe 13° plaats op 59 eerstejaarsbenjamins. Bij de tweedejaars zagen we alweer een sterke Bent, die mooi 8° werd op 52 maar ook Jarne DK liep naar een zeer verdienstelijke 21° plaats. Bij de pupillen meisjes trok Hasse haar spikes voor het eerst aan voor onze club en haalde een knappe 11° plaats op 58. Lennert VD. haalde dan weer een mooie top-10 plaats op 53 starters. Bij de juniores trok onze nieuwkomer Heleen alweer met succes het veld in want ze liep voor de 2° keer op rij naar een 4° plaats. Bij de masters tot slot zelfde verhaal voor An C., die nipt het podium miste maar wel 2° werd in de categorie W35. Tine liep naar een knappe 8° plaats, als 4° W35. Bij de mannen liep Bart L. naar een 19° plaats en Rudi naar een 29° plaats op 56 starters. Mooi werk, roodwitten !!!