De oproep om massaal deel te nemen aan deze prioritaire veldloop te Duffel is duidelijk niet in dovemansoren terecht gekomen. Liefst 81 roodwitten kwamen aan de start, netjes verdeeld over 6 kangoeroes, 13 G-atleten, 27(!) benjamins, 13 pupillen, 4 miniemen, 6 cadetten, 4 scholieren, 1 junior, 4 senioren en 1 master. Eliese was de beste bij de atleten met beperking, Jolien en Mare waren de beste benjamin-meisjes. Tim M. mocht zilver omhangen en Mila, Kristof, Ine en Arne werden knap 3°. Verder waren er nog top-10 plaatsen voor de benjamins Stien, Saar, Cas, Bent en Wout, de pupillen Khady, Louis, Jan Raaven en Lennert, minieme Fleur, cadette Olivia, scholieren Lissa en Joppe, junior Tibo bij de korte cross, senior Michele en tot slot voor G-atleten Jens, Joni, Quinten, Jeroen, Bert, Joke en Sanne. Een dikke proficiat ook alweer voor onze moedige kangoeroes Janne, Lissa, Elise, Thomas, Seppe en Emiel. Ook volgende atleten verdienen een aanmoediging voor hun inzet: de benjamins Romy, Hanne, Anna, Jutta, Lore, Lena, Anna-Laura, Emma, Paulien, Juliette, Leander, Jarre, Ingo, Warre, Victor, Jonas, Nicolas en Bent, de pupillen Louise, Siska, Femke, Alice, Jitse, Leno, Adam, Thor en Jens, de miniemen Tess en Tiago, de cadetten Laure, Tibo, Gilles en Kobe, de scholieren Amber en Stan, de seniores Siemen en Faouzi en tot slot master Kurt. Als 2° best vertegenwoordigde club lieten jullie de veldloop een beetje rood-wit kleuren... Nog meer van dat... !!! Op naar onze Natuurloop van volgende week zaterdag 24-11, waar de Lyrianen VOORDELIG kunnen voorinschrijven via www.natuurlopenvanlier.be voor dinsdag 20-11 om 20.00 uur... Doen maar... !!!