De 16° editie van onze Natuurlopen kende een uitstekende start. De aangekondigde zondvloed bleef uit en zo'n kleine 800 joggers boden zich aan om deel te nemen. Ze genoten van het fel gesmaakt en vernieuwd parcours met de 'Sionsbrug' als blikvanger. Talloze Lyrianen bonden ook hun sportschoenen aan en dat vinden we natuurlijk schitterend... ! Ik beperk mij tot de roodwitten die de top-3 haalden. Tibo VL was de beste op de De uitslagen van de natuurloop van deze namiddag zijn te raadplegen via onderstaande link. Wij danken de bijna 800 deelnemers voor hun aanwezigheid! Bij de 5 Km stond er geen maat op Tibo VL die zegevierde in een knappe 15'34". Clubmakker Jasper vervolledigde het podium met 15'39" als eindtijd. Bij de dames was Yali bij de top-3 met een tijd van 19'07". Bij de 10,4 Km liep An C. naar een mooie 1° plaats in 41'21". Zelfde verhaal voor onze Belgische Kampioen Marathon, Kristof, die van zijn coach Gille groen licht kreeg voor de langste afstand, de 10 Miles (15,8 Km). Hij liet zijn blijvende vormpeil bewonderen en finishte afgetekend als 1° in een knappe 49'15". Knap werk van ALLE deelnemende Lyrianen… jullie kleurden de 1° Natuurloop een beetje (veel) roodwit! De uitslag treft u aan via de link 'uitslag'. Op naar de 'Warmste Kerstnatuurloop' (actie Q-Music for Life) ten voordele van Oikonde vzw op zaterdag 15-12-2018 met dezelfde afstanden (5 Km, 10 Km en 10 Mijl maar wel met Kids- en G-run (Info volgt)). Inschrijven kan reeds via 'www.natuurlopenvanlier.be'. AARZEL NIET !!!