Hannes en Eliese hebben de Wereldspelen in het verre Abu Dhabi meer dan in schoonheid afgesloten. In een Belgisch team 4X100m liepen ze als startloper en 2° loopster naar GOUD in een tijd van 1'00"34. In een ongemeen spannend duel waren ze iets sneller als het thuisland, de Verenigde Arabische Emiraten en Korea. Verder versloegen ze ook nog landen als USA, Estland, Polen, Jordanie en Luxemburg. Een enorme opsteker voor het Belgisch Team en zeker voor Eliese, die haar 2° gouden plak mag omhangen en Hannes zijn 1° eremetaal !!! Eerder op de dag werd Eliese nog 5° op de 800m in 3'34"85 en Hannes werd knap 4° op deze afstand in een PR van 2'56"01. Vrijdagavond zullen we Eliese en Hannes trakteren op een clubfeestje op de piste... Dat hebben ze meer dan verdiend !!!

Het terecht fiere Belgische team 4X100m met Hannes, Carolien, Eliese en Jozef.