Op deze Europacup voor landenteams in het Noorse Sandnes vertegenwoordigt onze sprintbom Elise M. ons land op de 100m en maakt ook deel uit van het estafettenteam 4X100m. Vandaag was ik als delegatieleider bevoorrechte getuige op de eerste rij van haar spurt in de reeksen. Zij liep gezien de omstandigheden (veel wind en redelijk fris) een goede 100m en finishte in 12"05 (De meeste atleten bleven 0.40" à 0.50" van hun besttijd verwijderd...). De race kunnen jullie bekijken via de link foto's. Hiermee zette ze de 7° tijd neer van de 11 deelneemsters en mag zich opmaken voor de Finale op zaterdag 10-08 om 15:07, die jullie LIVE kunnen volgen via de 'link'. Haar resultaat en het programma van zaterdag treffen jullie aan via de link 'uitslag'. Om 17:06 en 17:35 zijn de finalereeksen van de 4X100m gepland, waar Elise normaal ook deel zal van uitmaken. Wij duimen voor een knalprestatie voor het Belgisch team, dat in 9 van de 10 loopnummers doorstoot naar de Finale 8 plaatsen... Een mooie stap in de richting van het behoud in de 'First League', waar liefst 4 ploegen zakken...