In dezelfde minder gunstige omstandigheden (met liefst 1.8m/s tegenwind) slaagde Elise er vandaag in de 7° plaats te halen op de individuele 100m en bezorgde ons land hiermee 5 punten. Ze liet een tijd noteren van 12"07, maar ook de tijd van de andere deelneemsters leed onder de weersomstandigheden. De kers op de taart zette ze als startloopster van het 4X100m aflossingsteam samen met Rani, Imke en Manon door voor een deugddoende zege te zorgen en zo ons land 11 punten te bezorgen. Voorlopig staat onze Nationale ploeg op een 9° plaats maar heeft zeker nog uitzicht op een hogere rangschikking want tussen plaats 9 en 6 zijn er maar 9 puntjes verschil met nog 19 van de 40 proeven voor de boeg. Morgen vliegen we er opnieuw in en hopen dat ons land 4 landen achter zich kan houden om zo het behoud bij de 16 beste Europese landen te verzekeren. Wij duimen vanuit Noorwegen! Vandaag kreeg het estafettenteam alle lof op de site van Sporza, te bekijken via de link.