Laat ons beginnen met de prestatie van Siemen! Op de 400m liep hij in een goed ingedeelde wedstrijd 53.71" en werd hiermee 3de! Maar, met deze eindtijd verbeterde hij ook het clubrecord van Ceulemans Hugo dat al van 1970 op de tabellen stond. SCHITTEREND Siemen! Ook Charlotte sloot het KVV af met een verbetering van haar eigen CR op de 1500m steeple en behaalde met een tijd van 5'25"63 de zilveren medaille. Ook KNAP gedaan Charlotte en geloof me met wat hordetechniek trainingen zal je nog een pak sneller kunnen! Nog bij de 1/2 fond lopers behaalde Mila op de 800m met een tijd van 2'21"10 eveneens de zilveren plak (fimpje van haar wedstrijd is hier te vinden)! STERK Mila! Om verder te gaan met de bronzen medaille winnaars was het Sam die er de meeste spanning in bracht bij het verspringen waar ze met haar laatste poging op 5m37 lande en hiermee haar pr met 14cm verbeterde. CHIQUE Sam! Arne die het bij zijn geliefde hoogspringen hield, geraakte tot 1m97 na wat extra beurten op de lagere hoogten wat hem zeker wat krachten kostte maar toch GOED GEDAAN Arne! En dan hadden we nog Margaux die onverwachts sterk uit de hoek kwam op de 200m waar ze naast de 3de plaats ook haar pr met 0.60" scherper stelde! UITSTEKEND gedaan Margaux! Niet iedereen viel in de prijzen maar er was een enorme inzet te bespeuren! Zo hadden we Jutta die op de 300H 5de werd en zich maar liefst verbeterde met 2.30" zodat op haar pr lijst nu 46.91" prijkt. De keerzijde van de medaille was wel dat ze tegen haar zin forfait moest geven voor de 100m wegens een terug komend probleem aan haar quadriceps. Verder laten onderzoeken Jutta en hopen op een spoedig herstel! Lars was onverwachts geselecteerd voor de 300H en de 110H waar hij op de 300 horden zijn tijd met 0.05" verbeterde maar spijtig genoeg de voorlaatste horden niet meer kon overschrijden bij de 110m horden. Toch sterk gedaan Lars! Op de 400H behaalde Lotte de ondankbaarste 4de plaats in een tijd van 66.98" en was hier zeker niet content mee. Spijtig genoeg verliep het verspringen ook niet zoals ze had verwacht waardoor ze toch wat teleurgesteld huiswaarts keerde. Komt wel goed Lotte!  Marie wist dat ze niet veel moest verwachten op haar geliefde 80m horden wegens de enkele weken training loze vakantie en was daarom niet te down na haar magere tijd van 12.86". Nu volop werken naar het BK Marie! Bij het hoogspringen waren er 3 cadetten meisjes geselecteerd wat op zich al mooi was. Jana geraakte tot 1m50 en miste zeer nipt de 1m55 en werd hiermee 7de. Op deze hoogte bleven Sam en Kjertsi ook steken en ze werden hiermee respectievelijk 5de en 4de. Bij het verspringen cad heren zagen we Jitse aan het werk waar hij als beste 5m31 liet noteren. Niet slecht om zo goed als niet getraind te hebben. Ook bij Lena en Leni  liep het niet zoals ze gehoopt hadden. Leni werd 12 van Vlaanderen met een sprong van 4m31 en Lena 11de met 4m38. Beiden hadden problemen met de aanloop maar technisch gezien zag het er wel goed uit meisjes! Ook bij scholiere Amelie wilde het niet lukken en met een beste sprong van 5m33 viel ze net naast het podium terwijl Mirthe haar pr met maar liefst 17cm verder stelde na een sprong van 5m29. Nu volgt het verdere relaas van de spurtnummers. Op de 100m geraakte Margaux met haar reeksoverwinning tot de finale en stootte Kjersti eveneens door tot de finale in een nieuw pr van 13.06". Margaux had de 4de beste gelopen tijd wat in de finale niet verbeterde zodat ze met een tijd van 12.83" op 0.05" juist het podium miste. Kjersti werd knap 5de in een weeral verbeterde tijd van 13.05". Scholier Jarne had een zichtbare vals start en mocht zich gaan focussen op de in de late namiddag te lopen 200m waar hij met een tijd van 23.29" toch nog zijn pr met 0.02" wist te verbeteren. Ook Mirthe deed dit op dezelfde afstand en liep 0.08" sneller dan ooit door te finishen in 26.57". Dit was een hele boterham! 18 atleten kwamen uit op dit KVV, 26 proeven werden er beoefend, 10 pr's en 2 CR werden er verbeterd en Lyra is 2 zilveren en 4 bronzen medailles rijker. Ge zou voor minder content zijn! Aan iedereen nog een dikke PROFICIAT, aan al de aanwezige trainers en supporters eveneens een dikke MERCI!