Op zondag 1 september ’19 trokken we met Ulrich A. voor de 10 miles en Jelle T.en Joris V.voor de 10 km trimloop naar Tilburg. Eerst kwamen Jelle en Joris aan de beurt op de 10km trimloop waarbij onze twee atleten een sterke prestatie neerzetten. Gestart vanop de eerste rij gingen ze goed mee in de kop van deze trimloop met in totaal meer dan 1000 deelnemers. Jelle liet zijn uitstekende vorm zien door als eerste aan te komen met een persoonlijke besttijd er bovenop van 34’46” ( 3’29”/km). Veelbelovend in de opbouw naar de marathon van Amsterdam waar Jelle dit jaar zijn marathon wil lopen. Joris liep naar een hele mooie 14de plaats in een tijd van 39’ ( 3’54”/km) rond. Rond 13u30 ging dan de ten miles van start waar Nicolai S. en Kristof N. twee van onze clubatleten in het elite vak mochten starten met Ulrich A. goed vooraan in het volgende vak. Nicolai werd knap 15de op 4409 finishers in een mooi opgebouwde wedstrijd in 49’53” (3’06”/km) met een klein minuutje voorsprong op Kristof N. die als 21 over de finish liep in een sterke 50’50” (3’10”/km). Ulrich A. liep een heel sterke wedstrijd met een persoonlijke besttijd van 1u04’08”(3’57”/km)bruto tijd en een 137ste plaats op 4409 deelnemers. Ook  veelbelovend in het vooruitzicht van de marathon van Eindhoven waar Ulrich zal lopen. In de late namiddag reden we moe maar voldaan huiswaarts van dit toch wel knap georganiseerde evenement, uitkijkend naar de volgende wedstrijden. Nog even vermelden dat op zaterdag 31/8 Kristof Declerck deel nam aan de trail "Des 600 Boithoix" over een afstand van 22 km die hij aflegde in 2u27 min. Een verslag van de hand van een meer dan tevreden trainer Koen.