De benjamins meisjes waren het best vertegenwoordigd met Jolien, Anne-Laure, Lena en Jolien die tezamen heel het programma afwerkten en het mooie daaraan was dat allen zich verbeterden in 1 of andere discipline. Lena wierp de hockeybal maar liefst 73 cm verder dan haar vorige pr, Stien liep op de 60m sneller dan ooit, wat Jolien, die 2de werd, en Anne-Laure, haar na deden op de 600m. De 3 aanwezige benjamin jongens deden dezelfde proeven als de meisjes en ook zij zetten tezamen 5 pr's neer. Jarre en Bent op de 60m,  Jarre en Wout op de 600m waarbij Wout in reeks 2, het CR verbeterde tot 1'54"95 (STERK!) en even later 4de werd bij de hockeybal en deze eveneens naar een nieuw pr afstand wierp. Bij de pupillen was Julia het enigste Lyra meisje. Zij werd zowel op de 60m en het verspringen 5de en bleef iets onder haar beste prestatie. Bij de jongens pup was ook Jitse alleen vertegenwoordigd, hij nam aan 4 proeven deel waaronder ver, 1000m alsook op de 60m en het kogelstoten waar hij beter presteerde dan ooit. Kato en Tess waren onze miniemen dames die beiden hun krachten bundelden bij het kogelstoten en de 2kg wegende bol verder dan ooit lieten landen. Tess deed dit nog over bij het speerwerpen en wierp deze 33cm als haar pr nadat ze nog een mooi pr over de 80m en 300m afstand had gelopen! Op de 300m bij de miniemen jongens liep Mats sneller dan ooit naar 2de plaats en kon Kobe zijn comeback inzetten met eveneens een nieuwe best prestatie. Kobe liet het daar niet bij en liet zijn speer 58cm verder steken dan zijn beste ooit. Weeral KEI GOE gedaan atleten op naar meer in de finale van het Antwerps Criterium op 21 september door Lyra georganiseerd!