Het was zoals elk jaar weeral zweten en puzzelen om ploegen te vormen. Zo moesten sommige lopers wel 4 keer aan de bak komen en moest bijvoorbeeld Lena op het laatste ogenblik, als 1ste jaar cadet, invallen bij AC damesploeg 4x100m, om een zieke Svelte te vervangen. Deze ploeg met de dames Sam, Helena , Sien en Lena als slotloopster deden dit voortreffelijk. TOP! De ploeg met Joris, Christian, Mathias en Simon liepen meteen de snelste tijd op de 4x100m AC en verbeterden het clubrecord maar spijtig genoeg moesten ze in de finale 3 tienden prijs geven aan CABW, maar een 2de plaats is zeker ook nog een MOOIE prestatie!. De cadetten meisjes met Marie, Jutta, Kjerti en Margaux waren allen gestresseerd maar liepen de ziel uit hun lijf met in nieuw CR tijd van 49.52", die trouwens al 10 jaar op de tabellen stond. In de finale lieten ze al de tegenstand achter zich en finishte Margaux 0,46" voor de naaste achtervolgsters waardoor de meisjesploeg iets later fier de gouden medailles rond hun nek mochten hangen! KLASSE! De scholieren 4x100m ploeg bestond uit dezelfde meisjes als op de Memorial met dit verschil dat Antje nu mocht meelopen. Ook zij behaalden een finale plaats en maakten met een tijd van 50.91" aanspraak op de 8ste plaats. GOE gedaan dames! Bij de cad jongens hadden we gelukkig nog Lars die kon invallen voor de gekwetste Jarne en Artuur. Het werd een foutloze race met Jitse als starter gevolgd door Glenn, Lars en Siemen. Ze liepen met 49.01" naar de 13de plaats op de 18 deelnemende ploegen. KEI GOE gedaan boy's! Ook de schol heren met Timo, Brecht, Jul en Jarne geraakten niet tot in de finale maar ze liepen wat ze waard waren. TOP gedaan jongens! Onze G-atleten waren goed vertegenwoordigd en ze werden weeral goed door Anneke, Betty en Katia begeleid. Op de 4x100m liet Eliese de druk op de startblok iets los juist voor de start waardoor deze damesploeg met Janne, Ena en Jadzia, spijtig genoeg gediskwalificeerd werden. De jongens Joni, Ruben, Bart en Nick en de ploeg met Jeroen, Jens, Hannes en Daan deden wat van ze verwacht werden. Ze liepen zich naar de 2de en 3de trede van het podium! SCHITTEREND gedaan! Nu was het de beurt aan de 4x200m AC ploegen waar Lotte, Helena, Mirthe en Jitse zich mooi naar de finale liepen en daar als 8ste beste van België eindigden in een tijd van 1'47"21. De heren AC met Willem, Christian, Senne en Mathias liepen de 3de tijd van de reeksen genoeg om door te stoten tot de finale, waar Simon de plaats van Mathias innam. Het werd 1 van de spannendste finales, waar onze heren als primus eindigden, het clubrecord verbeterden en eveneens het provinciaal record. STERKE prestatie! Voor de 4x800m dames ploeg stond een jonge ploeg klaar met Mila, Charlotte, Heleen en Michele. Ze weerden zich kei goed maar eindigden op de ondankbare 4de plaats in een tijd van 9'33"21, maar komen hiermee wel in de clubrecord tabellen. CHIC dames! Ook onze G-team wilden zich bewijzen op de 4x400m waar ze goed uit de verf kwamen. Allen deden op ongelooflijke wijze  hun best zodat ze met 3 ploegen toch 2 zilveren en een 1 bronzen medaille bijeen liepen. RESPECT! En tot slot hadden we nog de 4x1500m Heren waar onze 1/2 fond toppers Lindert, Michael en de broers Lander en Jochem niet alleen de tegenstand op meer dan 20 seconden liepen maar ook het clubrecord met 11" scherper stelden. GEWELDIGE prestatie! Amaai atleten en trainers, jullie hebben onze club vandaag weeral goed in de kijker gezet. Dit niet alleen door de schitterende prestaties maar zeker door een geweldige clubsfeer te tonen waardoor onze kreet "One Team - One Dream" zeker in de picture stond. Genieten nog van de vele mooie foto's via onderstaande link, o.a. van de hand van Imer en Heleen waarvoor natuurlijk bedankt! Iedereen ook nog bedankt voor deze memorabele dag, we hebben er ten volste van genoten!