Het was echt een Belgisch weer, met tussenin een stevige bui en veel wind, maar onze geselecteerde atleten Hasse, Lars en Mats lieten dit niet aan hun hart komen. Hasse moest als eerste optreden en mocht zonder veel verwachtingen, wegens wat lichamelijke probleempjes, meedoen aan het ver en 60H. Bij het verspringen hoopte ze terug over de 4m te geraken en was daarom blij verbaasd dat bij haar eerste poging al 4m32 lukte. De 2de poging was een dikke nul maar bij de 3de, na een 1 1/2 voet langere aanloop, lande ze op 4m36 wat haar juist met 1cm voor op de 4de, een bronzen medaille en diploma opbracht. Natuurlijk kon ze dik tevreden en dit tezamen met een glunderende coach Jean. Ondertussen had Lars zoals een echte atleet beaamd, zichzelf opgewarmd en na enkele startjes mocht hij in de 2de reeks - baan 6, vertrekken voor de 300m. Hij liet zich misschien in de bocht wat meeslepen door de atleet in baan 5 wat resulteerde dat hij in de rechte lijn, met volop wind op kop, wat terrein moest vrijgeven maar daar met zijn doorzettingsvermogen toch zijn pr met 0,35" wist te verbeteren. Mooie afsluiter bij de miniemen Lars! Hasse werd na de middag door Paul klaargestoomd voor de 60m horden. Na een goede start overschreed ze als 1ste de 4de horde en moest dan wat terrein prijsgeven zodat ze als 3de in haar reeks finishte in een tijd van 11.34" wat juist te weinig was voor een finale plaats! Natuurlijk was ze een beetje teleur gesteld maar toch ook een knappe seizoen afsluiter Hasse na een periode van kwaaltjes en gevolg van minder training! Mats was de laatste Lyra atleet die we aan het werk zagen op zijn geliefde 1000m. Hier werd hij in de start wat weggedrumd zodat na een 100 tal meters gewogen was om een inhaal maneuver te plaatsen wat natuurlijk nefast was voor de laatste snelle meters. Hij klokte juist boven de drie minuten af na 3'00"81 en werd 8ste als goede midden motor van heel het pak. Weeral een ervaring rijker Mats en goed gedaan man! Zo zit het seizoen van onze jeugd er ook op en kunnen ze zich focussen op het komend cross en indoor seizoen!