In Eeklo op de laatste werpersmeeting wist Lars Guldentops zijn PR's in zowel discus als hamer aan te scherpen. Met de discus kwam hij tot een mooie 36m28. Nadien in het hamerslingeren lonkte de symbolische 40m grens . Tijdens het opwarmen gingen alle worpen er dan ook over. Nu afwachten wat de wedstrijd bracht , openen met een ongeldige worp gevolgd door een mooie 39m. Bij zijn 3de poging ging de 40m grens eraan en hoe ! 43m28 en goed voor een voorlopige 3 plaats op de Belgische jaarranglijst... verder gingen alle worpen nog voorbij de 40m . Een prachtige wedstrijd beloond met een stevig PR. PROFICIAT Lars en trainer - papa Wim! Ook Roland had er weer zin in na de cr verbeteringen op onze regenachtige meeting. Hij pakte vandaag uit bij het hamerslingeren (17.59m), bij het speerwerpen 15.46m en bij het discuswerpen waar hij tot een beste worp kwam van 19.75m en zodus weer 3 persoonlijke en clubrecords op zijn naam mag schrijven bij de M65+. KEI GOE gedaan Roland!