Zoals voorspeld waren de weergoden ons vandaag niet goed gezind en mede daardoor was de opkomst mager te noemen zodat de meeting meer op een interclub wedstrijd leek dan op een gewone meeting. Elke aanwezige atleet van de club, de vrijwillige helpers en juryleden probeerden er het beste van te maken. Bij de benjamins konden Tim, Bent en Saar zich verbeteren bij het verspringen wat Saar ook deed bij het hockeybal werpen. De miniemen Tess, Axl en Lars stonden in de kogelring waarbij de laatste 2 genoemden hun pr sterk verbeterden. Lars en Tess waagden zich onder een regendouche nog aan het hoogspringen maar de resultaten vielen letterlijk en figuurlijk in het water. Ook enkele cadetten hadden geen goesting om in hun zetel te blijven zitten. Bjarne kon zich op al zijn nummers verbeteren (speer, kogel, en ver), Lars wist hoger te springen dan ooit en nam nog deel aan het kogelstoten en het verspringen. Zowel Lies als Lena deden mee aan het verspringen en speer waarbij Lena als primus eindigde bij het verspringen met een 2de beste sprong van het seizoen. Leni en Sam waagden zich in dit rot weer aan het kogel en speerwerpen waarvan de resultaten hetzelfde waren als het weer. Van de cadetten die bij het werpersteam van Wim horen, nam Dean alleen aan het kogelstoten deel. Lars daarentegen kon bij het hamerslingeren zichzelf verbeteren met maar liefst 4.51m en staat met 39.38m  nu 4de op de ranking van dit seizoen! Arne leefde zich nog eens uit op de hoogspringstand, waar hij tot 1m95 hoogte geraakte en hing de krachtpantser uit bij het kogelstoten en speerwerpen. Junior Lukas ging eens zot doen naar vb van trainer Wim, Nick en de niet aangesloten Kurt, papa van de aanwezige Tess. Allen waagden ze zich aan het verspringen en werkten hun 6 sprongen af zonder kleerscheuren., wat Jean ook deed bij zijn comeback na een 10 maanden out te zijn geweest! Deze atleten werkten eerst nog het hamerslingeren en gewichtwerpen af waarbij Lukas nu ook het cr van het gewichtwerpen bij de juniores achter zijn naam mag schrijven en ook nog een mooi pr van 51.28m bij het speerwerpen liet opmeten! Anja kon naast het gewichtwerpen zich verbeteren met de kogel wat Suzie haar nadeed. Suzie zette ook nog een nieuw CR W40 op de tabellen bij het hamerslingeren en gewichtwerpen wat Roland ook deed bij de M65 heren bij het speerwerpen, hamerslingeren en gewichtwerpen. Als slot werkten de trainers Wim en Jean nog als primus het kogelstoten, en het hamer en gewichtwerpen af in hun leeftijd categorie waarbij Jean eveneens het speerwerpen won met 24.67m bij de M60. Als overzicht kan ik jullie nog meegeven dat er maar liefst 15 persoonlijke best prestaties, 6 clubrecords en 29 eerste plaatsen behaald werden (mede door de magere opkomst) door 22 Lyra atleten! KEI GOE gedaan atleten!