Zo'n 120 Lyrianen genoten van een driedaagse sportstage, die bol stond van teamspirit-activiteiten, allerlei sporten, laser-shooting, bosspel, trainingen, freepodium met 'Lyra-zingt' enz... kortom een sportkamp om niet snel te vergeten... Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de zeer gedisciplineerde groep maar zeker ook naar de begeleidende trainers, ouders en feestbestuurders, die alles prachtig omkaderden. Foto's volgen nog... Hierbij een lijstje van achtergebleven kledij terug te bekomen op training: rode jas Kalenji 14j, bordeaux jas America today (ES-Ties), kleine zwarte handschoenen, blauw T-Shirt Kalenji 6à8j, 2 groene washandjes (benj. jongens), Blauwe jas (Kobe), zwart T-Shirt lange mouwen (XL), Blauwe jas (Siemen W.), groene loopschoenen ASICS (maat 43,5), zwarte loopschoenen Nike (maat 45).