Onder een mooie herfst zon mochten onze 5 aanwezige super gemotiveerde kangoeroes Elise, Manou, Line, Nand en Emile met hun loopje van 500m starten en ze deden dit, op zijn Lyra's gezegd, KEI GOE! Bij de 1ste jaar ben meisjes viel Janne juist naast het podium, behaalde Lissa nog een top 10 plaats en sloten de meisjes Antonia en Loranne gedreven, deze reeks af. In de 2de reeks pakte Jolien aanstonds de kop op enkele seconden gevolgd door Saar en Stien. Jolien pakte dan ook goud en Saar brons en waarbij Stien toch nog mooi als 4de eindigde. Ook de Lyra girls Anna, Romy, Hanne en Liv liepen wat ze waard waren en maakten dat deze reeks heel goed bezet was met Lyrameisjes! Onze ben jongens deden niet onder voor de meisjes en kwamen ook met 11 aan de start. In de 1ste reeks waren Fonne, Thomas en Cas elkaar waard en eindigden ze knap in het midden van het pak. In de 2de reeks was het Senne die op het hoogste podium mocht staan en beten Cas, Bent, Ferre, Kasper, Jarre, Victor en Mathis heel hard op hun tanden om mooi in de groep te eindigen. Onze pup meisjes waren spijtig genoeg maar met 3 aanwezig over de 2 reeksen. Lena liep zich naar de 20ste plaats in reeks 1, Renee werd sterk 14de gevolgd door Louise die als 21ste eindigde in de 2de reeks! Onze aanwezige pup jongens liepen allen in de 1ste reeks en eindigden sterk in de top 10. Pechvogel Wout pakte spijtig genoeg net naast een podiumplaats, Jarre werd knap 9de op enkele seconden gevolgd door doorbijtende Cor. Bij de miniemen was het armoe staat bij. Alleen Thor kwam opdagen en met een 9de plaats eindigde hij knap in de 1ste helft van het pak! Na de mooie en sterke prestaties van onze jongeren was het de beurt aan de hogere categorieën. Bij de dames cadetten liep Olivia gedreven naar een 9de plaats en bij de jongens Lars naar een 7de plaats in een mooi opgebouwde race en sterke eindspurt! Bij de scholieren heren hadden we ook maar 1 aanwezige atleet. Wannes liep een verstandige reeks en liet zijn twee medelopers in de laatste ronde achter en eindigde hiermee op de 12de plaats. De sen, jun en masters vrouwen liepen in 1 reeks. Els nam resoluut vanaf het begin de leiding , gevolgd door Kathleen die op een kleine halve minuut van Els bleef hangen en An die pas in de laatste ronde haar medelopers kon afwerpen zodat het een knap en een UNIEK volledig Lyrapodium werd! Ook Femke was terug aanwezig na een lange afwezigheid wegens blessureleed. Ook zij presteerde sterk en werd 3de juniores zodat ze even later ook op het podium mocht staan pronken! De sen mannen liepen 9500mm en dit in een aparte reeks waar Kristof en Jochem onze kleuren verdedigden. Kristof moest alleen Youssef voor zich dulden en plaatste in de laatste ronde een sterke demarrage zodat hij iedereen achter zich liet en heel strek naar een 2de plaats liep op 51" gevolgd door Jochem die ook een mooie 4de plaats behaalde. De afsluitende reeks was deze van de masters heren. Hier was niks te beginnen tegen Stefan Van Den Broeck en zakte Gunther in de 1ste ronde weg naar de 4de plaats die hij knap verdedigde tot het einde van deze snelle 6350m koers. Ook Kurt, broer van Kristof liep een heel sterke wedstrijd en kon tevreden na 24'12" afklokken als 16de van de 44 atleten. KNAP GEDAAN atleten en bedankt aan alle aanwezige trainers en supporters! Hieronder naast de foto's ook de filmreportage van RTV waar onze atleten verdiend in de picture komen!