Ons 17° Natuurloopcriterium kende een goede start met liefst 769 aankomsten. Op de 5 Km kwamen 217, op de 10 Km 301 en op de 10 Mijl 251 joggers over de finish. Sportief werd Otto 1° op de 5 Km en Sander V.  5°, terwijl Mame Takho knap 4° dame werd. Bij de 10 Km mocht Jelle T. het podium op als 2°. Heel wat joggers lieten achteraf blijken dat ze het alweer 'top' vonden en dat hebben we vooral te danken aan de inzet van onze vlijtige medewerkers, die zowel voor- als achter de schermen een zo goed als perfecte organisatie neerzetten. Volgende afspraak op zaterdag 14-12, waar we op de kersteditie iedereen verwachten in kerstoutfit (beloond met versnapering aan de aankomst). De opbrengst van de kerstnatuurloop gaat naar 'AMIKOJ', een vereniging die zich inzet voor de woonverbetering van personen met beperking, waar een aantal van onze G-atleten zullen kunnen  van genieten. Je kan hen een 'thuis' bezorgen en nu reeds steunen door te stemmen via de 'link'. Onze nieuwe sponsor, Schoenen Torfs, zet mee zijn schouders onder dit prachtig initiatief. Doen maar... !!!