Zo'n 750 Natuurlopers passeerden de inschrijfttafel voor onze 17° Powerplus-Kerstnatuurloop, netjes verdeeld over 50 kids en G-atleten , 223 kozen voor de 5 Km, 240 voor de 10 Km en 236 voor de 10 Miles. Hoedje af voor alle deelnemers want de weersgoden waren ons echt wel ongunstig gezind want we kregen een mix van hevige windstoten en stortbuien, kortom alles wat we een organisatie niet toewensen. Onze waardering moet dan ook zeker uitgaan naar alle vlijtige medewerkers die deze helse omstandigheden trotseerden. Tibo VL haalde het podium bij de 5 Km, waar ook onze jeugdige atleten Charlotte en Mila bij de dames de hoogste ereplaatsen bezetten. Nieuwkomer Ben werd knap 2de op de 10 miles. Bart L. haalde een mooie top-10 plaats op de 10 Km, terwijl Jelle T. de top-5 haalde op de 10 Miles. De uitslagen van deze natuurloop zijn te raadplegen via de "uitslagen" pagina. Wij houden eraan iedereen prettige eindejaarsfeesten te wensen en een schitterend 2020 met heel wat loopplezier. We geven jullie dan ook graag rendez-vous op onze 1° Natuurloop van 2020 op zaterdag 25-01-2020, waar we voor het eerst de Halve Marathon als langste afstand serveren... Geniet ervan!