Het PK Jeugd indoor was bijzonder voor onze jeugd. Liefst 9 maal mocht een Lyra-atleet het podium op. Benjamin Jolien M. haalde de titel in het hoogspringen met een knappe 1m13, waarmee ze het clubrecord van Mare J. van 2013 verbeterde. Bovendien pakte ze ook nog knap brons op de 60m met een PR van 9"76. Ook Bent S. kwam aardig voor de dag met de kogel en wierp naar naar de bronzen plak. Bij de pupillen sprong Julia E. naar een knappe bronzen plak ver met 3m83, terwijl ook Mare B. niet alleen de finale haalde als eerstejaars bij de horden maar daar ook brons pakte in 12"20. Bij de miniemen kwam Zlatko verrassend sterk voor de dag op de 60m en wist met 8"56 niet alleen zijn PR te verpulveren maar ook zich tot de 3° snelste van de provincie te kronen. Eerstejaars Hasse H. gaf dan weer een demonstratie bij de horden door met een PR van 10"27 naar zilver te spurten. Pechvogel van de dag was dan weer Fleur, die in de 60m-finale tot op enkele meter voor de finish op goudkoers lag maar het elektronisch oog verwees haar met 1 duizendste naar de zilveren plak wel met een PR van 8"55. Bij ver moest ze dan weer haar meerdere erkennen in een 'uit de kluiten gewassen' jongedame van BVAC, maar mocht toch knap zilver omhangen met 4m21. Verder ook nog vermelden dat Wout M. als eerstejaars de finale haalde van de 60m Horden en er knap 4° werd, Julia E. bij de pupillen 5° werd bij de Finale van de 60m en miniem Axl nipt het podium miste met de kogel. Ook de inzet en (best)prestaties van benjamins Janne, Thomas en Seppe, de pupillen Anne-Laura, Lena, Cor en Jitse en miniem Tess moeten we ook zeker waarderen. Een woordje van dank is zeker ook op zijn plaats voor de trainers Paul, Ilse, Joeri en Gery voor de schitterende begeleiding.