Met maar liefst 43 atleten kwam onze club aan de start op de cross aan de Lilse Bergen. En stevige prestaties werden alom neergezet. De regen van de afgelopen dagen had het parcours wel een stuk zwaarder gemaakt. Dat deerden Jolien (BEN-2011), Mats (MIN-2007), Charlotte (SCH) en Katleen (MAS) evenwel niet om de wedstrijden hard te maken en een overwinning binnen te halen. Deze sterke prestaties werden verder doorgetrokken over de volledige lijn. Saar werd 2 plaatsen achter Jolien 2de bij de benjamins. Ook Mila wist haar eerste individuele podium binnen te halen bij de cadetten. Bij de masters heren liep Gunter naar een 2de plaats. In diezelfde wedstrijd zagen we een zeer sterke Tibo bij de junioren mee strijden voor de overwinning. Uiteindelijk moest hij nipt de duimen leggen tegen 2 andere atleten, en werd hij zodus 3de. Ook de laatste wedstrijd van de dag zorgde met de korte cross voor spektakel. Otto wist zich halfweg vlot in de kopgroep te nestelen, en met een indrukwekkende laatste ronde mocht ook hij het podium op met een welverdiende 3de plaats (achter twee Belgische halve fond toppers). Maar zelfs hiermee is nog niet alles gezegd, want verder werden er ook nog knappe top tien plaatsen behaald door Tim (4e) Janne (8e) en Lissa (10e) bij de BEN (2012), Linde (7e) bij de BEN (2011) en Wout bij de PUP (2010). Mame Tako werd 6de bij de cadetten, terwijl Axl het net 1 plaats beter deed. An werd 4de master, Jasper 6de junior en tot slot liepen ook Lindert en Sander zich in de top 10 bij de korte cross met een 8ste en 9de plaats. Ook volgende atleten liepen zeer verdienstelijk met Loranne, Hanne, Cas, Jarre en Bent bij de benjamins, Lena, Khady, Renee, Jarne, Cor en Jaan Raven bij de pupillen, en Thor, Lennert, Lander en Jo bij de miniemen. Bij de atleten vanaf cadet liepen verder een zeer degelijke cross met Olivia en Michiel bij de cadetten, Wannes bij de scholieren, Lisa en Faouzi bij de senioren, Tine en Bart bij de masters, en Siemen op de korte cross.