De mooie uitslagen laten vermoeden dat de atleten stilaan op kruissnelheid komen in aanloop van het pk indoor op 5 jan. De hordelopers staken het eerste van wal met Jutta die haar pr naar 9.10" verbeterde met maar liefst 32 honderdsten en de 5de tijd van de meeting neerzette! Svelte zette de 8ste tijd neer over de 3 reeksen bij de scholieren en Lars liep over de nieuwe hordehoogte van 84cm naar een mooie tijd van 10.88" waarmee hij een plaats op de clubrecord tabellen verdiend! Senne ronde de hordewedstrijd af met 8.35" als tijd en 3de van al de sen. deelnemers! Op de 60m liep bij de dames, Jutta de 4de tijd(8.13") over de 11 reeksen, had Kjersti pech met een valse start, kon Lena haar beste tijd ooit verbeteren naar 8.63" en klokte scholier Svelte af na 8.67". Bij de heren kwamen er alleen maar atleten vanaf juniores aan de start in de rechte lijn. Simon behaalde hier de beste en veelbelovende tijd van 6.94" over de 11 reeksen, liet Willem met 7.24" een nieuw pr optekenen, want het was geleden van scholier (2012) dat hij nog de 60m indoor had gelopen.  Senne liet wat liggen in de start maar met 7.43" was hij wel tevreden wetende waar de kleine foutjes zitten en kersverse junior Arne klokte af na 7.75" en bleef hiermee maar 3 honderdsten boven zijn beste tijd ooit. Bij het kogelstoten bij de sen. kwam Matthias Q. voor de 1ste maal uit in Lyraoutfit en wierp en dit ook voor de eerste keer met een draaiworp waar maar 1 geldige lukte bij zijn 3de poging maar waar hij met 15.63m meteen het cr van Pieter verbeterde! Dat belooft Matthias! Ook Willem liet drie nulworpen optekenen waardoor hij geen prestatie  had. Ook junior Arne stapte in de kogelring en stootte voor de eerste maal met een 6kg kogel naar 9.80m! Bij het verspringen bij de cad meisjes was het Jutta die met 5.06m de 2de plaats pakte van de 39 deelneemsters, liet Lena een nieuw indoor pr optekenen van 4.67m en was Leni toch een beetje gehandicapt omdat ze tijdens de afstoot toch weeral last had van haar voet waardoor ze bleef steken op 4.51m. Laat ons hopen dat dit snel opgelost kan worden. Bij de juniores zagen we alleen Amelie aan het werk. Zij zette een sprong van 5m16 neer en behaalde een hiermee een 8ste plaats. Ze was hier zichtbaar niet tevreden mee maar de sprongen waren op zich ok en dit komt volgens coach Dirk wel in orde Amelie! Nu restte nog de 200m reeksen waar Leni uitpakte met een sterke nieuwe pr tijd van 27.93" en waar ze tijdens deze loop geen last had van haar voet. Strange! Lena nam dan een (te) voorzichtige start maar klokte toch mooi af na 28.67" terwijl broer Lars met 26.93" zijn pr met maar liefst 1.90" wist te verbeteren! Goed gewerkt atleten na al dat feest en eet geweld. We, de aanwezige trainers Paul, Dirk V., Dirk DH en Jean hebben weeral mooie en ook minder fraaie dingen gezien, waardoor we weten waaraan we verder moeten werken en waarop we nog meer moeten focussen!