Bij deze druk bezette kerstveldloop te Ertvelde (om en bij de 850 deelnemers) testten enkele atleten in het vooruitzicht van de Provinciale Kampioenschappen die er binnen 14 dagen aankomen. De resultaten waren in elk geval zeer positief en dat laat het beste hopen... Kangoeroe Nand en zijn zusjes Loranne en Linde gaven het beste van zichzelf als benjamin en finishten knap als 30° op 43 en 10° op 40 atleetjes. Mats gaf het goede voorbeeld als miniem en won de 1860m lange cross met overtuiging van de andere 32 leeftijdsgenoten. Bij de scholieren bewees Charlotte dat ze in prima conditie is, want ze moest enkel de Belgisch Kampioene laten voorgaan. Ook Mila had goede benen en finishte knap als 3° van de 42 cadetten meisjes. Bij de juniores heren pronkten onze Lyrianen met een 2° en 4° plaats voor Tibo en Jasper en werd Joppe eervol 13°. Bij de sterk bezette korte cross liep Otto naar een mooie 12° plaats op 36. Senior Ben K. sloot de rij en haalde als 16° de finish op 35 atleten. Onze roodwitten lieten zien dat er met hen rekening zal moeten gehouden worden op de Kampioenschappen die eraan komen... Knap zo!