Aan de klassieke opener van het nieuwe jaar te Hulshout namen zo'n 35 roodwitten deel.  De G-atleten kregen de eer als eerste het veld in het lopen in het nieuwe jaar en met succes want Sanne won, Daan werd 2° en Jeff 3°. Ook de kangoeroes Manou, Elise, Emiel, Robbe en Nand hadden er duidelijk zin in. Bij de benjamins haalden Janne en Lissa nog net de top-10 van de provincie en vocht Loranne zich naar een 28° plaats. Bij de 2° jaars was het voor de 4° keer bingo voor Jolien M., die ook Saar mee in haar zog kreeg, die knap alweer 3° werd. Ook Linde liep een dijk van een wedstrijd en werd mooi 7°. Bij de jongens was Thomas nog een beetje 'ziekjes' en liep naar een 24° plaats. Bij de 2° jaars waren ze alweer knap vertegenwoordigd met 6. Tim miste nipt het podium, Kasper streed moedig naar een 11° plaats met Jarre als 14° i zijn zog. Ingo en Bent eindigden halfweg als 22° en 24° terwijl ook Victor verdienstelijk 34° op 46. Bij de pupillen liep Lena haar eerste cross en dat deed ze voortreffelijk met een 19° plaats op 41. Louise streed ook moedig naar een 36° plaats. Bij de jongens werd Wout een beetje moedeloos bij zijn 4° plaats, maar finishte wel als 3° van de provincie wat hem kostbare puntjes oplevert voor de crosscup. Jarne liep ook sterk naar een 14° plaats terwijl Cedric 34° werd. Jaan Raven finishte als 2° jaar midden in het pak als 17°. Bij de miniemen eerstejaars streden Lennert en Thor in elkaars buurt naar een 12° en 15° plaats, terwijl Jo als 2° jaar mooi 8° werd. Bij de seniores mannen mocht Kristof nog een laatste keer het veld in (voor zijn marathon in februari) en mocht met zijn 6° plaats meer dan tevreden zijn. Bij de masters liep An alweer een knappe wedstrijd en finishte als 2° na Xenia Luxem. Bij de heren masters tot slot gaf Gunter een staaltje van zijn kunnen en werd schitterend 2° na Glenn Laurens. Bart finishte als 23° en Kurt N. als 47°. De kop is eraf en nu uitkijken naar het PK veldlopen van volgende zondag in Essen... Wij hopen op een massale deelname van ons rood-wit team!