Jutta en Lars opende op de 60m bij de cadetten. Jutta bleef 4 honderdsten boven haar zeer sterke besttijd van 8.01" en Lars liep evenveel sneller dan ooit zodat zijn pr nu 8.41" bedraagt! Beide atleten lieten het hier niet bij. Zo nam Jutta nog deel aan 60m horden zonder potten te breken maar wel de 4de beste tijd neer te lopen over de zes reeksen om af te sluiten met een nieuw pr van 5.14m bij het verspringen! Lars nam voor de 1ste maal de 200m voor zijn rekening en zette hier een mooie tijd neer van 27.55" zodat hij bewijst klaar te zijn voor de 800m KVV als hij geselecteerd word (Fingers Crossed). Sam moest speciaal naar Gent komen om met de kogel een prestatie neer te zetten wilde ze een selectie afdwingen voor het BK/KVV MK en werd met succes geruggesteund door vriendin Leni want beiden wisten verder te stoten dan ooit! Voor Sam was dit 8.78m (pr+1.62m) en Leni 9.13m(pr+27cm) en dus voor beiden een nieuw indoor bestprestatie! Bij de scholieren liepen Marthe en Brent sneller dan ooit over de 60m. Marthe verbeterde zich tot 8.93" en Brent tot 7.73". Lotte liep in voorbereiding van het KVV voor de 400m, nog een 200m in 27.46" wat Helena ook deed bij het verspringen, waar ze nog een selectie wilde afdwingen en dit met verve deed door 5.26m ver te springen en waar Lotte met 4.97m iets meer dan 40cm onder haar verste sprong ooit, bleef steken. Helena nam nog deel aan de 60m waar ze een beste seizoen prestatie van 8.34" neerzette. Bij de seniores heren kwam Jan ook nog uit op de 200m waar hij afklokte na 22.75". Last bad not least was de prestatie van de dag voor Lynn die op de 60 meter horden als enigste junior tussen de seniores haar mannetje wist te staan en als 4de aftikte in een nieuwe besttijd van 8.82" wat ook de tijd zal zijn die nu op de clubrecord tabellen zal staan! PROFICIAT aan allen. Jullie kunnen met gerust gemoed uitkijken naar de komende kampioenschappen!