In afwachting van de volledige uitslag en artikel kan ik nu reeds meegeven dat het PK veldlopen voor onze club zeer succesvol was. Zo waren er titels voor benjamin Jolien, miniem Mats en de masters Katleen en An. Zilver was er dan weer weggelegd voor de cadetten Mila VE en Axl en de junioren Heleen en Tibo. Op de korte cross werd Otto na de spannendste wedstrijd net op de meet geklopt. Brons was er dan weer voor de benjamins Saar en Tim. Met de top-5 plaatsen van pupil Wout, cadetten Mame Takho, Michiel en Phebe en senior Jonathan mogen we zeker tevreden terugblikken... ! De kangoeroes openden onder een druilerig weertje met Nanou en Nand. Bij de 1° jaars benjamins vocht Loranne zich naar een 15° plaats. Bij de 2° jaars pakte Linde nog knap een 10° plaats en werden Anna en Liv 25° en 29°. Bij de jongens pakte Kasper nipt de top-10 kort gevold door Lucas als 12°. Bij de pupillen liep Wout alweer mooi naar een 5° plaats en werd Cedric 37° op 42. Bij de miniemen finishten Thor en Vic moedig midden in het pak, als 14° en 19°. Na de middag trokken de G-atleten alles op gang... Ine liep naar een 4° plaats en Hannes en Jef werden 10° en 11°. Bij de cadetten zagen we na Mila een sterke Mame Takho die nipt het podium miste als 1° jaars. Zelfde verhaal voor Phebe, die ook net iets tekort kwam voor een podium. Michiel trok dan weer de lijn door bij de jongens als 4° eerstejaars, terwijl Axl een demonstratie weggaf als 2° jaars met zilver. Bij de scholieren werd Charlotte spijtig genoeg geveld door ziekte en liepen Lissa en Stan naar een verdienstelijke 9° en 11° plaats. Jasper vocht zich na 'zilveren' Tibo als 2° jaars junior naar een 7° plaats, terwijl eerstejaars Joppe mooi 12° werd. Bij de seniores dames was Lisa J. tevreden met haar knappe 6° plaats op 14. Jonathan testte met succes voor zijn triathlon als 5° senior. Otto sloot af met de spannendste wedstrijd van de dag en werd nipt geklopt op de meet bij de korte cross, waar Siemen nog net de top-10 haalde. Heel wat inzet, goede sfeer en knappe resultaten waren de ingedriënten van een geslaagd Kampioenschap! Proficiat aan iedereen en speciale dank aan de begeleidende trainers Katleen, Dirk, Johan, Simon, Jozef, Koen en Gery.