Beide families kozen met succes de Supercrack 4 als laatste test wedstrijd voor het KVV en het BK MK en maakten er zo een zondagse uitstap van. Zo kwam Lars uit op de 60m die hij met 0,01 honderdsten sneller liep dan ooit, maar moest forfait geven op de 60H wegens pijnlijk groeiknieën. Kjersti durfde het voor de 1ste maal aan om de 60 horden wel te lopen waar ze een sterke tijd van 9.59" neerzette en zo terecht de keuze maakte om in te schrijven voor het KVV op deze zware proef. Haar hoogspringen won ze ook nog met een nieuw indoor pr van 1m50! Lena hield het bij het verspringen waar ze toch eens wilde schitteren omdat de trainingen veel goeds voorspelden. Nu lukte ze toch een sprong van 4.57m waar ze 5de door werd, maar de gehoopte afstand kwam er nog niet uit. Komt goed Lena, volhouden en in jezelf blijven geloven! Svelte hield het ook alleen bij het kogelstoten waar ze de 3kg zware kogel stootte tot 10m15. Junior Arne begon met de 60m horden die hij alleen klaarde in een tijd van 9.18" en eindigde met een mooi record waar hij met 6.25m verder sprong dan ooit! KEI GOE gedaan familie Min en Marien!