Voor Lena begon de dag goed want ze snelde in de laatste en traagste reeks (na verkeerde tijd opgave) naar een nieuwe best prestatie op de 60m van 8.54". Ze zat nu in de goede flow wat zich eindelijk uitte bij het verspringen waar ze met 4.74m haar beste indoorprestatie met 7cm verbeterde en hiermee ook mooi 2de werd! Bij de scholieren was het Elle die eveneens bij het ver uitpakte met zege en een pr van 5.07m en 12cm bij haar huidig indoor beste en 1cm bij haar outdoor beste deed. Je ziet meisjes dat de aanhouder wint en na enkele mindere prestaties is dit zeker een verdiende opsteker! Mirthe en Svelte waren de andere scholieren die deelnamen aan de verspring competitie. Mirthe geraakte tot 4.93m en Svelte tot 4.76m waarna beide dames zich naar de kogelstand te begaven en Svelte de kogel nog naar 10.19m stootte en Mirthe deze naar 8.85m. Bij de dames was Helena best tevreden met een sprong van 5.22m maar wetend dat dit niet voldoende is voor een selectie zodat zal ze volgend weekend nog eens een poging wagen om deze af te dwingen. Fingers crossed! Ook Liese die ondertussen jun is en een hele tijd out was waagde zich bij haar 1ste indoor meeting aan het verspringen en moest tevreden zijn met 4.24m. Bijna over het oog gezien maar scholier Lode nam voor de 1ste maal deel aan een meeting en deed dit op de 60m met 8.34" meer dan behoren. Allen weeral KEI GOE gedaan atleten. Ik zou zeggen doe zo voort!