Op deze laatste veldloop van de provincie te Geel traden 14 roodwitten aan. De meeste Lyrianen hadden de dag ervoor gekozen voor onze Natuurlopen... Bij de jongsten liep Janne een schitterende wedstrijd en verstevigde met een 5° plaats haar eindklassering in de crosscup van de provincie. Ook bij de 2° jaars liepen ze in de kijker. Provinciaal Kampioene en crosscup-winnares Jolien moest ditmaal nipt de duimen leggen voor een Molse atlete. Saar finishte in het spoor van Jolien als knappe 3° en bezet dezelfde plaats bij de eindstand van de provincie. Ook Linde haalde alweer een top-10 plaats zowel op de cross als de eindstand. Liv liep ook moedig naar een 26° plaats. Bij de jongens haalde Tim zijn 1° crosszege en wordt 3° in de crosstrofee als beloning voor zijn regelmaat. Ook Bent streed moedig naar een 15° plaats, midden in het pak... Bij de pupillen kregen we hetzelfde scenario voor Jarne als 15°. Tess knokte zich na een vermoeiende dag helpen op de Natuurlopen naar een 19° plaats. Thor knokte zich naar een top-10 plaats terwijl Vic als 16° finishte. Bij de 'groteren' was het dubbel prijs voor onze Provinciale Kampioenen Katleen en An. Als masters moesten ze slechts 1 seniore laten voorgaan, knap! Bij de heren masters haalde Bart een bemoedigende 10° plaats op 53. Mooi werk van ons rood-wit team!