Wat een mooi kampioenschap was dit, met hele sterke prestaties waaronder één van de prestaties van de dag op naam kwam van Matthias Q., die erin lukte om de kogel 18m21 ver te stoten en hierdoor naast het goud en het CR ook de 3de beste prestatie aller tijden wist neer te zetten. SCHITTEREND gedaan van atleet en trainer Dirk! Bij het verspringen was Mathias goed omringd door familie, vrienden en supporters waardoor hij bij zijn 1ste verspring wedstrijd van het seizoen heel gemotiveerd deze competitie aanvatte om met 7m32 als verste sprong, eveneens op het hoogste schavotje mocht plaats nemen. PROFICIAT! Om verder te gaan met de medaille winnaars knalde Christian via de 200m reeksen, waar hij 21.64" behaalde en hiermee doorstootte naar de finale, om daar een schitterende nieuwe clubrecord tijd van 21.47" neer te zetten, wat goed was voor een zilveren medaille! Senne stootte eveneens, maar dan op de 60m horden, via een reeksoverwinning van 8.25" door naar de finale waar hij op met een afgeklokte tijd van 8.23" ook zilver behaalde. KNAP gedaan gasten en pluim op de hoed van trainers Lieve en Paul! Elise klokte op de 60m in de reeksen, na een spetterende start naar een 2de plaats in 7.45" op 0,02" van de Nederlandse Demi en had de 4de beste tijd over de vier reeksen. Hierdoor moest ze in de finale starten in baan 6. Hier nam ze ook weeral een knalstart maar was niet opgewassen tegen een te sterke  Rani en Manon  die in de laatste helft afstand namen van haar. Toch was Elise tevreden over haar resultaat van 7.42" met de bronzen plak als cadeau en hoopt ze op 1 van de volgende wedstrijden toch onder de 7.40" te duiken. MOOI gedaan Elise en trainer Rudi! Op de 60m spurt kwamen 3 Lyra atleten aan de start. In de 1ste reeks knalden Kobe, in een nieuwe CR tijd, met 6.82" en Joris met 7.08" naar een finale plaats wat Mathias ook lukte met een zelfde tijd. Voor de finale moest Kobe spijtig genoeg forfait geven wegens pijn in de lies streek en hiermee wensen we hem via deze weg een spoedig herstel toe. Mathias kreeg in de finale baan 1 toebedeeld en Joris baan 7. Joris tikte af na 7.07" en viel hiermee juist naast het podium gevolgd door Mathias de meet overschreed na 7.15". UITSTEKEND gedaan boys! Om af te ronden liep Lotte nog een sterke 400m in 60.94", behaalde Amelie een 5de plaats bij het verspringen met een sprong van 5.24m en geraakte Arne tot een 1m85 hoogtesprong waardoor hij als 10de eindigde! GOED gedaan atleten en desbetreffende trainers!