Met MOEV (het vroegere SVS) wil men de schoolkinderen motiveren om te bewegen en 1 van de sporten is dan ook atletiek. De scholen dagvaardingen leerlingen uit die tegen elkaar uitkomen, en in ons geval zijn dit atletiek disciplines. Op dit Open Vlaams Indoor Kampioenschap voor miniemen (de 2de jaar miniemen en 1ste jaar cadetten) kwam miniem Vic uit op de ongebruikelijke afstand van 200m waar hij 34.17" over deed. Hiermee was hij nog niet voldaan. Hij liep nog de 800m die na 3'01"33 afgerond werden. Miniem Axel hield het bij het kogelstoten en verspringen waar hij de 3kg zware kogel naar 7m rond stootte en met 3.61m zijn indoor pr bij het verspringen, dat geleden was van zijn pupil tijd, sterk verbeterde! 1ste jaar cadet Kaatje hield het met succes bij de 200m waar ze voor de 2de maal op rij haar snelste baanronde liep en afklokte op 29.22" wat 0,42" sneller was dan ooit! Mame Takho liep eerst de 800m waar ze 2'38"87 nodig voor had om daarna 3m70 ver te springen. PRIMA gedaan atleten en volgende week is het de beurt aan de 2de jaar cadetten, scholieren en juniores. Word vervolgd!