Bij Arne kon het niet meer op na de drie best prestaties van gisteren op zijn 7-kamp! Hij ging op hetzelfde elan verder en opende op de 60H eveneens met een pr van 8.87", klom met de pss 40cm hoger dan zijn beste indoorprestatie en kon de 1000m, wat echt zijn ding niet is, eveneens afsluiten in een nieuw pr tijd van 3'09"39, wat hem op plaats 6 bracht in de ranking in een nieuw pr totaal van 4214 pnt en waardoor hij verdiend meteen ook op de clubrecord tabellen mag staan bij de juniores! Heel KNAP en STERK gedaan Arne! Bij de scholieren dames kwam vandaag Svelte en Mirthe in actie op 5 kamp. Svelte die vanaf de zomer regelmatig met wat lichamelijke problemen zat,was pas sinds enkele weken blessure vrij en voor Mirthe was het een aangename verrassing dat ze geselecteerd werd voor deze MK zonder al te veel training en competitie ritme. Svelte opende met een mooie tijd van 9.19" op de 60H en Mirthe liep deze op 3-pas ritme voor de 1ste maal, feilloos uit in 10.23". Bij het hoogspringen benaderde Svelte haar pr van 1.59m op 1cm en kon Mirthe tot de 1m35 lathoogte klimmen. Bij het kogelstoten hadden beide dames wat betere resultaten verwacht. Mirthe stootte 8.54m ver en Svelte 10.06m. Bij het verspringen zette beide de mindere prestatie van het kogelstoten wat recht door een 4.89m verte sprong van Svelte, waardoor ze nu op de 3de plaats stond en de 4.99m sprong van Mirthe. Nu kwam voor beiden de 800m eraan waar ze wisten dat de trainings achterstand en de bijhorende stress hun parten zou kunnen spelen. Mirthe kwam eerst aan de beurt, zag af als de beesten en  eindigde op een tijd van 2'50"49 waardoor ze met 2580 punten de 17de plaats behaalde. Svelte streed ook voor wat ze waard was in de 2de reeks en klokte af in 2'39"63 waardoor ze enkel plaatsen moest prijsgeven om met een puntentotaal van 3233 punten toch op een gedeelde 5de plaats te eindigen. KEI GOE gedaan dames, jullie waren er weeral bij en hebben nog wat meer ervaring opgedaan! Jullie trainers Paul, Dirk, Fons, Laurent, Jurgen verdienen zeker een pluim op hun hoed en de aanwezige trainers Dirk, Ilse, en Ben maar ook Sven en Heidi die hun dochter Svelte op verschillende disciplines trainen,  zijn alvast bedankt voor de coaching en supporteren op dit lang weekend.