Elise was het vandaag ver gaan zoeken om te proberen onder de fel begeerde 7.40" te lopen op de 60m. Hiervoor had ze een rit van ongeveer 250km voor over om deel te nemen aan de CMCM indoormeeting die doorging in de mooie Coque indoorhal in stad Luxemburg. In de reeksen klokte ze als 2de af in 7.42" achter een Poolse atlete. In de finale moest ze eveneens deze Poolse atlete laten voorgaan, maar bleef ze amper 1 honderdste boven haar beste tijd, waardoor ze tezamen met dezelfde Poolse atlete, die 7.33" liep, en een Luxemburgse die na 7.68" aftikte, mocht plaats nemen op het podium.  Tijdens deze runs werden ook de tijden op de 50m geregistreerd en hier pakte Elise nog snel het CR mee dat sinds 2013 op naam stond van vriendin, Helena. Achteraf vond Elise het wel jammer dat ze weer net niet onder de beoogde 7.40" kon afsluiten maar trooste haarzelf dat ze toch wel heel constant aan het lopen is en dat DE uitschieter zeker nog wel zal komen. Wij duimen alvast Elise en geloven in u, YOU CAN DO IT!